Våra tjänster

Ikon varningstriangel med blixt

El- & telesystem

Alla projekt och kunder har olika krav och behov. I våra uppdrag identifierar vi risker och möjligheter samt kopplar samman kravställningar och behov till rätt tekniska nivå. Utifrån projektets förutsättningar tar vi ta fram smarta och kostnadseffektiva lösningar.

ikon hänglås

Kommunikation & säkerhet

Vi håller oss ständigt uppdaterade gällande ny teknik och kravställningar. Med erfarenhet från olika system, enkla som komplexa tar vi fram lösningar i alla typer av projekt.
I nära samarbete med fastighetsägare, arkitekter och tillgänglighetskonsulter formas anläggningar för att uppfylla ställda krav och behov.

ikon eldslåga

Brand

Våra projektörer säkerställer att lag- och myndighetskrav uppfylls och ser till att våra kunder får en anläggning de kan känna dig trygga med. Vi har lång erfarenhet av alla typer av anläggningar.

Ikon glödlampa

Ljusdesign

Genom vår breda kompetens inom belysning och ljusdesign tar vi fram moderna och energieffektiva lösningar för att främja en god ljusmiljö.

Ikon med stickkontakt och blixt

Elfordonsladdning

Efterfrågan av laddningsstationer för elfordon ökar stadigt. Vi erbjuder konsultation och projektering för att skapa goda förutsättningar för era behov.

Ikon stickkontakt med sol

Solceller

För oss är det viktigt att arbeta hållbart och att ta vara på naturliga energikällor. Vi hjälper er därför med konsultation och projektering av solcellsanläggningar.

För mig är det viktigt att utforma belysning så att den optimeras för människors välmående samt lyfter byggnadens arkitektur.
Uno Eriksson, Ljusdesigner
Vi har en god gemenskap och sammanhållning med högt i tak. I kombination med intressanta och varierande uppdrag utmanas och utvecklas jag varje dag
Eric Lundqvist, El / Tele

Kontakt

Kontaktinfo

Vi finns här för dig om du har frågor eller funderingar. Under kontaktinfo finner du kontaktuppgifter till våra medarbetare.

Kontaktinfo

Kontaktformulär

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer inom kort.
Nu blev något fel och ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen prova igen om en liten stund eller hitta våra kontaktuppgifter här.